Reserveren

Over ons

Voor elk gelegenheid

Welkom bij Qamarya

Welkom bij Qamarya, een betoverend Syrisch restaurant waar gastvrijheid, traditie en culinaire verrukking samenkomen. Gelegen in Amersfoort, nodigen we je uit om de smaken en geuren van de Syrische keuken te ontdekken in een sfeervolle ambiance.

Bij Qamarya geloven we in het delen van verhalen en het creëren van onvergetelijke momenten rond de tafel. Ons menu is een eerbetoon aan de rijke culinaire tradities van Syrië, waarbij we gebruik maken van authentieke recepten en verse ingrediënten om gerechten te bereiden die de ware essentie van de Syrische keuken vangen.

Proef de beleving

Waar Syrische smaken samenkomen

Of je nu een liefhebber bent van smaakvolle mezze, sappige kebabs, of traditionele stoofschotels, ons menu biedt voor elk wat wils. Onze gerechten worden met liefde en vakmanschap bereid door onze getalenteerde chefs, die elke hap tot een smaakvol avontuur maken.

Bij Qamarya streven we ernaar om niet alleen heerlijk eten te serveren, maar ook een onvergetelijke ervaring te bieden aan al onze gasten. Of je nu komt voor een intiem diner voor twee, een feestelijke bijeenkomst met vrienden of een zakelijke bijeenkomst, we heten je van harte welkom in onze familie.